6-dages-status!

6 dage? Det er jo ikke engang en uge!
– flot Sherlock…
Jeg er også lidt træt i hovedet for “kun” seks dage, men det til gengæld seks dage med knald på både fysisk og psykisk.

Nye øvelser på bold har blandt andet
medvirket til ømhed 🙂

Min krop føles lidt som om ømheden er kronisk og godt fordelt alle steder. Det gode ved det er, at man glemmer det lidt, når det bare er blevet en slags konstant….;)
Det er helt klart fordi, alt er nyt! Når jeg tænker over det, så er belastningen i træning i DK højere i trampolinen, fordi det er svære øvelsessekvenser, men her bruges tiden til gengæld fuldt ud. Træningen er 17.30-20 så man er igang i det tidsrum. Er du så kaput, så du ikke kan springe længere, så er det op på cyklen eller ind i styrkerummet eller med til fælles styrketræning når alle er færdige i trampolinerne.
Og derudover er det bare teknik, teknik, teknik og så lidt teknik til undertegnede. Det er så fedt!
Dét var faktisk en ganske ærlig melding? – jeg synes det er en super træningsstil Eisi har; det næstbedste er ikke godt nok.
Så jeg har udsigt til et par uger mere med ren tekniktræning og så er grundlaget til den kommende konkurrencesæson lagt!

Video på projektor – og så lige en gul linje
til at indikerer, at V baglænder IKKE er mit
favoritspring – men den er blevet bedre! 😀


Hallen er jo et lidt trampolinmekka, der for en trampolin/træningsnørd som mig dermed er rent heaven. Og en fuldtidsansat træner, der er super engageret, nytænkende og træningsvillig, så tingene bliver tilrettelagt efter de forskellige springeres behov. Så er der to gange om ugen to fysioterapeuter forbi også, og så har klubben et sponsorat med en mineralvandsproducent – så water for free.
Jeg er hoppet med på Carinas morgentræninger to gange om ugen (mandag og onsdag), og den første var onsdag, hvor jeg også blev præsenteret for deres super fede videosystem – på projektor!?
“Nå okay små slag” kunne man som jantelovsdansker måske tænke, men ikke her – det er skis’me smart 🙂 – jeg kan stå i trampolinen og se hvordan mit forrige spring var!
Ikke nok med at jeg skal koncentrere mig en del for at få ændret teknik, jeg har gentaget sådan plus minus… MINIMUM en milliard gange, så foregår alt på tysk. Så jeg skal også lige have et sprog forbi pandelappen, der ellers har travlt med at prøve at udføre, de ting, der bliver rettet. Eller genauer gesagt: ALLE de ting der bliver rettet. For det er også helt strakte fødder i indspring, samlede fingre (ja, min strittende tommelfinger er ved at lade livet), bestemt armtræk, position i luften und so weider…
Det føles som om jeg skal tænke på alle dele af min krop! Det er meget for en lille, ret hårdt prøvet frontalcortex…

Lidt hjælp til min lånte WASSERBETT 

Der har også været rigeligt at se til i løbet af dagene. Masser af praktiske ting og sager – nogle lettere end andre. Projekt: “Staubsaugerbeutel” trak ud over tre dage, fordi det er en mystisk model støvsuger jeg har overtaget fra Martin, og projekt: “printerpatron” blev forsinket af en uviddende Expert-medarbejder, der ikke kunne sit arbejde og solgte mig en billigere sag, der så som lille bonus til gengæld ikke passede… Dét var derimod overhældt med flydende ironi! Jeg har fået mere vand i vandsengen så jeg ikke er midt på Atlanterhavet i stormvejr hver gang jeg vender mig og jeg har lånt en sofa af Jessica og helt selv købt sofatæppe til i noget så dansk som Dänisches Betteslager – det føltes helt familiært!
Apropos familiært, så fik jeg min første post! Nu bor jeg her rigtigt, og min søde onkel har sendt brev og lidt hygge-læsning på dansk – dejligt! Så skal jeg ikke anstrenge mig ekstremt for at fatte bare en smule! Adressen er: Steinweg 7a, 55545 Bad Kreuznach og det næste halve år er post ganske kærkommen – det er nu engang hyggeligt med gammeldags snailmail 🙂
Jeg vil lægge mig til at sove her i vandsengen på anden sal på Steinweg. I morgen er jeg kostet ud og løbe – det bliver herligt de næste par dage når jeg kommer hjem og stiller bilen i kælderen og så har tre etagers trapper? Og ikke intervalløb som jeg plejer, men jogging… Jeg udføre selvfølgelig glad og fro trænerens bud, men lige nu er det ikke synderligt tiltalende… 😉 Godnat herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *