Første træning – tjek !

Jeg orker ikke helt at lave mad, men jeg er sulten… Rugbrød! Det kan jeg lige overskue 😀 – og så noget salat og lidt grønt, som jeg heldigvis købte tidligere.
Jeg orker heller ikke helt et bad – men det er tiltrængt!
Klokken er halv ni, og jeg er hjemme fra den første træning – super fedt! Men anderledes, og det kan jeg med SIKKERHED mærke i morgen. Jeg er allerede lidt øm i haserne og at bo på anden sal giver mig mulighed for at tjekke, om jeg har brugt benene til træning, når jeg kommer hjem tydeligvis.
Vi startede med fodbold: Jessica, Sarah og mig mod træneren Eisi og Martin – det viste sig som ganske fair hold. Der var bare den detalje at når modstanderne scorede, så skulle man lave først 20, så 19, så 18 und so wieder… Mine arme virker ikke! Men det var virkelig sjovt 🙂
Det gav grundig sved på panden, så lidt udstræk og i så i trampen. Jeg fulgte trop i alt det som Eisi dikterede: 20 ophop med arme oppe, så med halv skrue på hver femte hop, med hel skrue, det samme med arme nede, sidde hel skrue side, mave hel skrue mave, 3/4 forlænder – ryg – “babyfliffis” på tysk eller baraniballout, og andre mærkelige ting 😛 sjovt men faktisk ikke særlig lang træning.
Det gav tid til overs til conditioning – alt muligt især med pilatesbold! Sjovt, hårdt og helt klart medvirkende til min forventedeømhed i morgen.
I Bad Kreuznach træner man hele tiden ud, så er man før færdig så cykler man, strækker ud eller er i styrkerummet – i dag var vi alle færdige tidligt, så resten af tiden gik med lidt mere fodbold… Thank God UDEN armbøjninger 😉 Gad vide, om jeg kan løfte armene i morgen??? Og selv komme ud af vandsengen???

Orv, og så har jeg fundet ud af at jeg kan nå køre-op-og-ned-funktion fra bilen !!!! – Det er smart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *