Narren er sluppet løs!!!! Fastnachtoplevelser ..

Ojojoj….. Godmorgen verden, stå lige stille mens jeg prøver at komme ud af sengen! Vandseng er lidt en udfordring balancemæssigt dagen efter fastelavnsdag nr. 2 i Bad Kreuznach.
Jeg ville have skrevet et indlæg fredag efter Altweiberfastnacht torsdag, men mit trætte hoved arbejdede lidt for langsomt til at nå både arbejde, træning, middagslur og gå ned og få sat flere penge på telefonen. Så indlægget kommer nu i stedet for og det er så to x Fastnachtoplevelser i billeder og ord.

Kostumebranchens svar på
gaffatape: klips!!!!

Jeg kunne jo starte med kort at ridse programmet op:
Torsdag startede med morgenmad på Imbiss, morgentræning, frokost hos Eisi med Bratwurst og kartoffelmos (så er den tyske linje lagt!), hjem og skifte til PIRAT og så ned i byen, der lige pludselig var forvandlet til Roskilde Festival iført kostumer!!!!
Helt afsindigt mange mennesker i gaderne alle klædt ud og med øl, radler, biermix, drinks, bratwurst eller andet i hænderne, og musik forskellige steder, der bragede løs – inklusiv diverse tyske hits! (Apropos, så har Eisi fået en ordentlig omgang tyske Schlagerhits jeg kan øve inden vi skal på skiferie… :P)
I år var det omkring 0-3 grader – sidste år havde det været ned til -10 nogle nætter?! Og det var koldt!
Da jeg spurgte om det var udendørs hele tiden, og om det så ikke var koldt, fik jeg svaret: “Nok tøj eller nok øl”… Jeg prøvede en kombination til Altweiberfastnacht udklædt som pirat, men det var alligevel meget koldt! Jeg lavede derfor smutture til baren “Körnchen”, der havde en varmemaskine stående 😛 så ku man lige tage 5 minutter der og klare en time i kulden bagefter.

Sarah, Max, Carina, Eisi og Emmy

Alle former for udklædning var repræsenteret, og fra klubben var vi to pirater (Carina og jeg), Max som Top Gun Pilot, Sarah helt i blå og Emmy og Eisi iført badekåber, aviser, tophue eller håndklædeturban og begge med kaffekopper medbragt konstant fyldt med øl….
Byen var proppet med fulde folk fra start 13.11 (altid skæve tidspunkter til Fastnacht) og indtil kl 22. Så røg alle i stedet ind på diverse barer og stillesteder, der må have haft afsindig omsætning i den her uge!
Jeg røg med Sarah på Moritz. Somehow kom vi begge ind på det samme armbånd, som Sarah havde fået fra en eller anden…? Vi ved ikke helt hvordan, men ind kom vi gratis, og kostenlos er bestemt my-price! Så var der dans og drinks i et par timer inden vi fulgtes hjemad – og hvor er det skønt at bo så tæt på bymidten, så jeg kan slingre hjem på fem minutter.
Det var jeg især også glad for i går, da jeg blev ramt ganske hårdt af Glühwein!
Efter et styrketræningspas i hallen med halvdelen af holdet plus to kærester (det gav en god fodboldkamp) droppede jeg tanken og pirathat og frosne tæer og trak i stedet i Jumpin og skibriller! Og så var jeg klar til at opleve optog i Bad Kreuznach med Jessica, Manuel, Sarah og Sarahs familie.

Propfyldt by igen, men denne gang samlet i jublende i gaderne, hvor optoget kom forbi. Kæmpe vogne udsmykket med forskellige temaer og kæmpe anordninger, hvor festglade folk stod og hoppede, dansede og kastede slik og andet ud til publikummet. Musikken bragede løs fra deres kæmpe anlæg og de blev hilst med løftede arme og tilråb “Allehop” og “Hurra”. Lystigt!!! Det var lang tid at stå, men vildt sjovt at prøve!
Derefter samledes man igen i byen, hvor boder med mad og drikke endnu engang var sat op, og musikken lød fra scenen midt på torvet. Og selvom jeg var varmt klædt på var mine kropslige yderpunkter som tæer og fingre lidt kolde – men så kunne man jo varme sig på glühwein!!! Det slog hårdt …. Kl. 21.49 skrev jeg godnat og gik kold i vandsengen. Man skal nok huske at spise og holde igen med Glühwein i kulden næste gang – som er i dag! Endnu et optog sammen med Ingrid, Eisi, Aurelia, Sarah og Martin 😛 og i morgen også efter morgentræningen og så er der Sitzung med MTV om aftenen ligesom i Feilbingert ….. Godt der kun er to dage endnu for ellers havde min hårdt tilkæmpede konditionsforbedring nok været banket tilbage på nul eller måske minus eller sådan noget 😀 Jeg er i skitøjet og bliver hentet om lidt. Allehop!!!

Kan du lige holde øllene?? Den ene i Eisis
medbragte kop 😉 Altweiberfastnacht!

Godmorgen-synet fra badeværelset… Det skulle bare gå stærkt i går med at komme i seng åbenbart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *