Rawbite Ambassadør!

IMG_13891
Jeg var i dag i Gentofte og hente Rawbites. Her ligger Rawbite-kontoret fyldt med farverige kasser og god energi fra de tre engagerede stiftere af firmaet

I dag har jeg lige været ude og hente en gang lyserøde lækkerier – mums! Det er Rawbites proteinbarer, jeg her refererer til, da deres indpakningspapir er lyserødt. Ordspillet passer derfor godt på barernes udseende og på deres gode smag 🙂

Jeg er blevet Rawbite Ambassadør i min optakt til VM på hjemmebane i november (26.-29. november 2015 i Sparekassen Arena Fyn) og er rigtig glad for at være med i et godt netværk af engagerede og dedikerede folk og atleter med forkærlighed for god kvalitet og naturlige råvarer!

Det har fået mig til at tænke på grunden til at jeg tog kontakt til det danske firma, der producerer de velsmagende, varierede barer: Madlogistik!

Bananen nederst i tasken….

… Er bare ikke særlig sjov at få fat i, efter den tabte i kampen om at ligge øverst, så den i stedet er at finde i lettere sølle tilstand efter at være blevet tromlet ned eller måske endda knock-out’ed af kondisko og vanddunk. Når jeg er af sted på arbejde og til en eller to træninger, så kører det hele ud i et – jeg tager direkte fra det ene til det næste og lever derfor primært af madpakker. Det er tit svært at estimere og få planlagt alle måltider for en hel dag, når jeg er af sted fra 9 til 21 de fleste dage – og sammen med bananen ligger en lidt småtræt sandwich og hygger sig under vægtløftningsskoene i træningstasken, der følger mig hele dagen.

Jeg er endelig begyndt at kunne træne mere hen over sommeren og er nu næsten oppe på det antal trampolintræninger, jeg havde før jeg blev skadet. Til gengæld har jeg lagt mere supplerende træning på, og det har gjort mig stærkere end jeg var før. Nu er der under tre måneder til VM og jeg føler virkelig, at jeg rykker mit niveau. Det er altså tid til at holde fokus på træningen frem for dagligdagens udfordringer.
Vi har mange dage aftentræninger, da trampolin (desværre!!!!) ikke er en sport, hvor man kan leve professionelt. Derfor ligger træningen på tidspunkter, hvor de fleste har fri fra skole og arbejde, dvs. oven i aftensmaden.

Lige pludselig er det et større regnestykke at få pakket og spist fornuftigt og rigtigt (og især billigt!) i løbet af dagen og samtidig en kamp mod træningstaske og temperatur at få holdt madpakken nogenlunde frisk…

Det er her en lyserød lækker sag kan hjælpe ret meget. Er der ikke blevet estimeret rigtig og måske pakket for lidt mad til dagen, så kan den redde energiniveauet inden træning. Det er også et godt restitutionsmåltid efter træning, for at få fyldt de flade kulhydrat- og proteinbatterier op igen til.

Jeg prøver generelt at spise aftensmad som restitutionsmåltid, men nogle gange kan det godt kokse i løbet af de lange dage – og så klarer en indpakket bar sig bare bedre end en banan i den overfyldte træningstaske!

Jeg er super glad for at sætte gang i samarbejdet og tror, at jeg, udover de gode proteinbarer, fremover også vil hente nogle af de andre skønne smagsvarianter i sortimentet, der nu omfatter 8 forskellige, mums 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *