Reflektioner inden en tur til DK

Sikke nogle dage. Jeg har hver dag haft så meget, jeg har haft lyst til at skrive, men tid og mentalt overskud har ikke givet mig plads til det! Nu har jeg lige hevet lidt tid ud inden næste træning til en kort update herfra.
Jeg har bestilt flybilletter og i morgen formiddag går turen mod Danmark med mellemlanding i Amsterdam. Hvis jeg ikke ville ruineres så var jeg nødt til at vælge en rejse med stop undervejs, men de billigste var med så lang ventetid i lufthavne rundt omkring, så det næsten kunne svare sig at køre!
Det er desværre min farmors begravelse, der er kilden til afrejse, og det har været virkelig svært at være så langt væk fra alt og alle med et dødsfald i familien. Og så min søde farmor, som jeg var ualmindeligt tæt med. Hernede var alle på lejr med det tyske landshold, så jeg zombi’ede rundt meget af weekenden og distraherede mig selv med arbejde, film, chat med skønne folk derhjemmefra og zumba.
Kom også med Eisis kone, Ingrid, med rundt meget af lørdagen, så stod tiden igennem uden at bruge hjernen for meget, og med alle tilbage igen er det nemmere, for så kom der endnu engang knald på programmet.
Når jeg kommer til Danmark med min familie, er det tid til først at realisere, hvad stadig er fuldstændig surrealistisk for mig, og så sørge, bearbejde, mindes og samle de mentale stumper sammen, så jeg kan se tilbage på alle de fantastiske timer jeg nåede med min farmor <3
Men gudskelov er her masser af ting at være beskæftiget med, så tankevirksomheden bruges på andre sager.

Vinmarker rundt om Bad Kreuznach en solskinsdag
– første løbetur med Ingrid 

Eisi er absolut fan af jogging – men vel og mærke at hans udøvere jogger… Det inkluderer jo også mig så af sted med løbesko og tights på! Det er ikke en diciplin jeg særlig ofte har kastet mig over, så det gav i den grad andendagsfornøjelser med trappen op fra P-kælderen til lejligheden… Nej, faktisk er ned værst! Når man skal spænde op på siden og holde igen. Aeeeiaiai, sikke en fest!
Til gengæld er der masser af smukke områder omkring Bad Kreuznach så første tur var oppe i vinmarkerne med udsigt over byen og næste en frostkold morgentur langs floden ved Salinenstraße. Smukt!!

Udstræk

Floden slynger sig mellem små bjerge, så for en dansker som mig, der kun har ferieret i Europa i bil eller været på kanotur, så er bjerge stadig et fantastisk syn, og med hvid dis og frost i luften var det en smuk løbetur. Det bliver sikkert super flot til foråret? Og hvis det står til Eisi, så tøffer jeg 2-3 gange om ugen af sted i løbetøj!
Træningen er stadig teknik, teknik, teknik… Jeg har maks sat tre spring sammen, mens jeg er ved at få rettet afsæt i nærmest alle spring.
Det er fedt, og inspirerende at prøve og jeg synes bestemt, at hans tilgang er super: “Training ist Wettkampf, und Wettkampf ist Training”.
Hver dag skal der være kvalitet og fokus, som var det en konkurrence, men konkurrence skal være lige så afslappet og mentalt ikke uoverskuelig som en træning. Det er noget jeg virkelig gerne vil tage med mig fremover, så det altid er med bedste kvalitet, men træner. Med en træner der ser og kommenterer alt er det i hvert fald nemt og sjovt!

Martin med råd til udstræk efter
Dansk/Østrigsk morgentræning

Til morgentræningen var vi i dag hele tre, da Martin Spat fra Østrig er her og træne i to uger. Han bor hos Eisi, så det var hyggeligt og sjovt med en ekstra. Carina havde travlt og øm ryg og stoppede meget tidligt, så pluselig var det så morgentræning med en fra Østrig og en fra Danmark!?!
Det blev der joket en del med 😉
Nu er det ved at være se-at-få-fart-på-tid for næste træning venter. Hvad er mon programmet for i dag? Teknik 😛
Udfordrende af h…. til – men nødvendigt og fedt – og bagefter en tur i deres Bädehaus i sauna for free – en af de andre sponsorer … mums!
Og efter er next stop: DK 🙂

3 meninger om “Reflektioner inden en tur til DK”

 1. Hold da op, hvor dagene er fyldt med ting og sager.

  Jeg er virkelig ked af det på dine vegne. Jeg kondolerer :(.

  Jeg håber alt det bedste for dig og din familie, når du nu engang kommer hjem igen!

  glæder mig til at se dig

  Knus kram Daniel

 2. Er ked af at høre, at du har mistet din farmor mus 🙁
  Men det er da godt, at det trods alt kan lykkes dig at komme hjem til begravelsen, om end det kommer til at tage en krig!
  Lyder også som om, at du har klaret det okay, selvom du har været lidt alene.
  Du må hilse dine forældre og kondolere fra mig.
  Knus Line

 3. Tak til jer begge, jeg sætter enorm pris på jeres ord! Så dem men havde ikke helt overskud til at svare.
  Det var en hård omgang, men hvor er jeg glad for at have været der til bisættelsen, og den var meget smuk. Savner hende, men er meget mere afklaret og klar til nye udfordringer hernede i Tyskland.

  Savner jer begge selvf 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *