Søndagsudflugt og skiferieforventninger!

Wauv, Bad Kreuznach er altså en smuk by!
Endelig har vi rundet skiftet fra vinter til forår i kalenderen og det har vejrguderne taget til sig og endelig skiftet det grå skytæppe ud med pletvis solskin. Jeg begav mig derfor ud i den tyske by på opdagelse og endte med en lang, smuk gåtur igennem byen, slotsparken, oppe på Kauzenburg og langs “Panoramaweg” der løber oppe på Kauzenburg og langs med floden mod Salinental. Det siger nok de færreste så meget, så når jeg snart for et hul smider jeg nogle billeder op fra i dag af den lille kurstad, der fortsat er min by 🙂
Godt lige at komme ud og suge D-vitamin, få frisk luft og rørt benene efter en meeeeeeget lang dag i hallen i går til Rheinland-Pfalz Meisterschaft afholdt her i Bad Kreuznach. Men først asen og masen med at få flyttet trampolinerne over i den hal, konkurrencen foregik i, og så opvarmning kl. 13 men konkurrence engang omkring 16.30 og “finale” 17.30 .. Jeg havde ikke helt kalkuleret med så lang ventetid!
Jeg fik faktisk min helt egen række! Men konkurrencen var ment som en afprøvning af den nye obl. og at prøve at springe højt.
Jeg fik afprøvet min nye obl og havde mere fokus på at gennemføre end på at springe højt, så tre øvelser af lidt vekslende karrakter og med en gennemsnitshøjde på 18,50 ca. I finalen var det nr. 8 hele obligatoriske øvelse med denne sammensætning, så ved jeg kunne have sprunget højere, men var også ok tilfreds det til trods. For nu er det prøvet af inden jeg skal med tog mod Holland her 3. weekend i Marts.
Det var en lidt hård dag, men fedt at være en del af klubben og jeg føler mig mere og mere integreret både personligt og sprogligt. Det giver mere frihed og selvtillid og bestemt også et hoved, der ikke fuldtid 24/7 er på overarbejde, men bare moderat udfordret konstant 😉
Det er spændende at opleve sammenholdet og føler mig rigtig heldig at få muligheden for at opleve så meget, lære et nyt sprog og lave det jeg nyder mest – springe en masse trampolin!
I aften mødes vi på restauranten Point og skal planlægge den nært forestående skitur, der tager sin begyndelse onsdag nat i praksis, men allerede har invaderet alles sind på nuværende tidspunkt. Emnet falder lynhurtigt på turen i samtalerne i de her dage, og folk er ved at klargøre snowboards, finde skitøjet og brænde CD’er med tyske Apres Ski Hits!
Jeg har næsten selv lånt/købt/somehow kommet i besidelse af det meste skiudstyr nu og kaster mig ud i snowboard-begynder-udfordringen på torsdag i Pitztal i Østrig! Ojojoj og viel Glück!
Jeg glæder mig sammen med de andre og uanset om det bliver med fuld fart eller fire dage med Arsch im Schnee så bliver det super sjovt og fedt at opleve med de andre 🙂
Så det skal fuld knald på ugens fem træninger inden afgang og mine to arbejdsdage så er jeg KLAR til min første skiferie 😀
Allehop og tschüssssssss !!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *