VM-promovering til H. C. Andersen Festival!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Olympus Danmark

Sikke en weekend! Den har stået i VM-promoveringens tegn, da jeg og fire af mine landsholdskammerater fredag og lørdag var i Odense og springe opvisning.

Det er under 100 dage til VM på hjemmebane 26.-29. november i år, og som en del af optakten har der været forskellige events, hvor der er blevet gjort reklame for den store begivenhed. For mig bliver det noget helt særligt, for det bliver første gang, jeg deltager til en af de ”helt store” konkurrencer. Det er super fedt, men også lidt af et pres. Mest af alt glæder jeg mig til at komme tilbage på den store internationale trampolinscene og vise, at jeg gjorde, hvad jeg satte mig for: komme tilbage og springe trampolin og komme til VM på hjemmebane.

 

Østens mystik, flotte billeder og masser af gøgl

Det var også en super god oplevelse, at være med til at vise trampolin frem under høj sol midt i Odense fredag og lørdag. En trampolin blev stillet op i Brandts passage, der under festivallen var forvandlet til bazar fra Det Osmanniske Rige med kulørte lamper, flagrende stofstrimler og forskellige shows og happening – herunder tre trampolinshows og mulighed for at prøve at hoppe trampolin.

Der blev taget en masse gode billeder både af Andreas Merrald (der også har taget fede billeder fra første VM-event, hvor vi sprang opvisning – se galleri her: http://galleri.merrald.dk/f871852348) samt af dygtige fotografer fra Olympus Danmark, der var vores naboer hele weekenden. De havde en stand lige ved siden af trampolinen med et fedt koncept: man kunne kvit og frit låne et kamera og tage fede billeder i to timer og få overført billederne via wifi direkte til sin smartphone! Genialt! Det nød jeg også godt af og deler her nogle af de gode billeder fra weekenden 🙂

PS: se også den fede Promovideo på https://www.facebook.com/wch2015 fra weekenden!!

PPS: Jeg lægger også snart nogle klip op på min instagram med fede udendørstricks filmet af Rasmus Bruun Liboriussen og Andreas Merrald – følg mig på @walmod på Instagram 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det der med at hoppe rundt med et tørklæde i blæsevejr for at få ramt et godt billede var lidt af en udfordring! Men en sjov en af slagsen 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Prøvede også at springe med et Olympus kamera på ryggen!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto: Olympus Danmark

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg var speaker på en stor del af den seriøse del af opvisningen – men blev “afbrudt” af drengene iført fez og alladinbukser, der gav den gas med gøglershow

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fik også selv sprunget i solen foran det veloplagte publikum

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *