WinterGrill !!!!!!

Hamburgers, Glüwein (Gløgg-agtigt), åben ild og minusgrader –> Wintergrill hos Eisi i januar! 
En ekstremt hyggelig aften i selskab med mange skønne mennesker fra klubben af både springere, trænere, fysser, forældre, kærester, koner og så to udlændinge – Martin og jeg 🙂 
Efter træningen (der gik med teknik på barani og baglænder og så core-træning) var det lige hurtigt hjem og skifte tøj og så af sted. 
Eller rettere: det var min plan, men da jeg havde klaret et hurtigt bad og skyndte mig ned at trappen for at hoppe ind i bilen med Martin og Sarah, så bremsede Martin mig og spurgte om jeg ikke havde en hue, nu mit hår var vådt. Op igen, trapper er jo dejligt.

Da jeg kom ned for anden gang, gjorde Martin mig venligt opmærksom på, at det altså var udenfor, så man var KUN udenfor. What!?! I minusgrader? Jeg havde ikke gennemskuet på det tidspunkt, at Wintergrill var et udendørs-arrangement, men havde en ikke så præcis idé om at grillen var ude og vi var inde, som det havde foregået hos os dette nytår. Men det var udenfor hele tiden! Så jeg tog lige endnu en tur op af trappen, bestemt ikke et hit for mine ben! Men endelig ordentligt påklædt kørte vi over til et fantastisk syn: Bålskåle i haven, kulørte lamper, glade mennesker og et flot anrettet burger-buffet-bord – med intet mindre end 7 L Glüwein! Martin Spatt og jeg havde om dagen hjulpet med at købe ind og krydre rødvinen, der med anis, kanel og nelliker var skønt krydret og dejlig varm ude i kulden. 
Jessica blev udstyret med en grilltang og en pandelygte og agerede Grillmeister ved den runde rist, der hang over den største bålskål. En bålskål, der efter sigende er fra en gammel kloak somewhere! Eisi i en nøddeskal… Men rengjort og fyldt med kul og brænde er den ideel som grill og resultatet var ekstremt lækkert! Det er et fantastisk sammenhold og jeg er meget taknemmelig for at være blevet en del af det så hurtigt. Det var en helt vildt hyggelig aften og det virker som om, det ikke nødvendigvis er en engangsfornøjelse 😛 Så, det er ved at være træningstid så over and out herfra. Der er et par ekstra billeder fra det super hyggelige arrangement herunder 😀
Måtte lige låne en føntørre til de lange lokker ….

Med pandelygte og grilltang
– Jessica styrer “grillen” med hård hånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *